Omdat wij wel van spannende dingen houden hebben mijn vriend en ik al wel eens wat gekocht bij sexshopdordrecht.nl. Nu wilde wij echt 50 tinten grijs speeltjes kopen en dat hebben zij dan ook bij deze webshop. De kosten viel ons erg mee en bestelde dan ook een pakket van dit soort speetje. Na twee dagen kregen wij het pakketje al geleverd en zoals altijd in een onherkenbare verpakking. Zo weten de buren niet wat jij besteld heb en waar. Ideaal dus en ook erg goed van dit bedrijf.

Niet alleen voor speeltjes kan jij hier terecht

Voor ons was het dan niet de eerste keer dat wij 50 tinten grijs speeltjes bestelde bij sexshopdordrecht.nl. Ook hebben wij al verschillende soorten andere speeltjes hier besteld. Zo kan jij hier ook dingen bestellen van Bobi Eden. Voor mijn lingerie ga ik meestal naar de winkel zelf. Zo kan ik met mijn vriend alles passen en bekijken. Dat is voor ons bij wijze van al het voorspel. Wij, mijn vriend en ik, vinden dit dan ook een echte aanrader voor iedereen die een beetje meer spanning wil tussen de lakens. Zeg nou zelf wie wil nu niet zijn eigen mister Grey in haar slaapkamer.