Vibrators

Het assortiment aan vibrators wordt ieder jaar groter doordat de technologie zich snel ontwikkeld. Er zijn in 2017 mogelijkheden die we in 2016 nog niet kenden. Laten we een kijkje nemen:

De Mystery Vibe Crescendo is een flexibele vibrator die in verschillende vormen kan buigen. Onder de slogan “one size past niet iedereen’ heeft de Crescendo de mogelijkheid om aan te passen voor een meer persoonlijke ervaring. Het heeft zes krachtige motoren langs de schacht, die afgesteld kunnen worden voor een aangepaste vibrerende ervaring met behulp van uw telefoon. Bewust van het slimme gebruik van de telefoon, heeft Mystery Vibe innovatief een app ontwikkeld die op het speelgoed kan worden aangesloten en gebruikt om configuraties te beheersen. Deze vibrator kan opgeladen worden door gewoon op een laderpaneel zonder kabels te plaatsen.

Satisfyer Pro 2

Dit is eigenlijk geen vibrator, maar een speelgoed dat pulserende airwaves gebruikt. Het zuigt in wezen op uw clitoris met behulp van luchtzuigingstechnologie, iets wat beter schijnt te werken dan vibratie. De Satisfyer heeft 11 intensiteiten en als je het in de juiste positie hebt geplaatst, hoef je het niet te verplaatsen. Het soepele silicone mondstuk, dat kan worden verwijderd voor hygiënisch reinigen, wordt om de clitoris heen geplaatst, en kan in het bad of onder de douche gebruikt worden voor een nog krachtiger effect.

Ooh La La Flower Vibrator

Ook al is deze vibrator minder prijzig, de Flower Vibrator is gevoelig en fijn om vast te houden. Dit is te wijten aan het siliconen materiaal, dat ideaal is voor zacht huidcontact. Het bloemontwerp is vrouwelijk en perfect voor een bescheiden, eerste keer gebruiker. De tip zorgt voor clitorale en G-spot stimulaties, en lijkt op iets bekends zonder ruw te zijn. U wordt verwend met met deze waterdichte vibrator met tien trillingsmodi, klaar voor gebruik gedurende twee uur na een snelle oplading.

Magic Wand

Dit is het flinkere, maar toch lichtgewichte exemplaar op onze lijst: de Magic Wand is een dubbelzijdig speelgoed; elk uiteinde is anders gevormd om u plezier te geven. Er zijn zeven pulserende patronen, met drie snelheidsopties, die allemaal ultra-stil blijven ondanks de kracht ervan. Als u op zoek bent naar een biggie, is het zachte siliconen speelgoed 9,5 inches groot, voorzien van een discreet draagzakje om het ‘speelgoed’ in op te bergen. Het kan makkelijk worden opgeladen door middel van een USB kabel.