lexa

parship-datingsite-1024x591Al een tijdje was ik op zoek naar een goede datingsite, maar dat was niet zo makkelijk als ik in eerste instantie had verwacht. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op een website waar ik de datingsites kon vergelijken. Na kritisch gekeken te hebben naar de websites heb ik een datingsite uitgekozen.

Overzichtelijk

De datingsite die ik had gekozen was heel erg overzichtelijk. Nog nooit eerder had ik een profiel gemaakt op en datingsite en daarom wist ik niet zo goed wat ik er allemaal in moest zetten. Uiteindelijk heb ik tips van andere websites gehaald, waardoor ik een mooi en volledig profiel had. Het profiel was een goede weerspiegeling van wie ik ben.

elitedatingNa mijn scheiding had ik wel behoefte aan contact en dat is eigenlijk ook de belangrijkste reden voor mij geweest om mij in te schrijven op een datingsite. Het leek mij namelijk een goed idee om verder te gaan met alles, omdat alles nu ook weer achter de rug was.

Via de datingsite heb ik een paar berichtjes gestuurd en de meeste dames hebben gereageerd. Met niet alle dames had ik een klik, maar er zaten er een paar tussen waar ik dan ook echt hele leuke gesprekken mee had.

In het begin had ik nooit gedacht dat ik via een datingsite een date zou krijgen, maar ik had toch wel echt een date via de website geregeld. Het was een hele leuke date, maar ik merkte al snel dat wij zeker vrienden konden blijven, omdat wij op een aantal belangrijke vlakken niks gemeen hadden.