Seksspeeltjes zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende soorten, kleuren en maten. Er is voor iedereen wel een geschikt exemplaar te vinden. Misschien heb je er al ervaring mee, maar het kan ook zo zijn dat je er nog nooit eentje gebruikt hebt. In dat geval kan het handig zijn om een overzicht te hebben van wat er eigenlijk allemaal is. Hieronder vind je een aantal bekende seksspeeltjes.

Een vibrator

Een vibrator is één van de meest gebruikte speeltjes. Er zijn verschillende soorten, zoals een rabbit vibrator, een G-spot vibrator, een tarzan vibrator (zoals eentje van Christineleduc en een wand vibrator. Deze speeltjes verschillen in de manier waarop ze je stimuleren. Bij sommige vibrators is het de bedoeling dat je deze (deels) inbrengt, terwijl dit bij anderen niet zo is.

Een vibrerend ei

Een vibrerend ei breng je bij jezelf in, waarna je het kunt laten trillen door middel van een afstandsbediening. Er zijn verschillende trilstanden waar je uit kunt kiezen, waardoor je dit speeltje precies aan kunt passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo’n ei is ook leuk om samen met je partner te gebruiken, zo heeft hij of zij alle macht in handen.

Een dildo

Uiteraard mag ook de dildo niet ontbreken. Dit speeltje trilt niet en doet verder niets speciaals. Er zijn verschillende maten en vormen waar je uit kunt kiezen. 

Cockring

Wil je samen met je partner iets gebruiken? Dan kan een cockring een aanrader zijn. Hierdoor wordt de erectie van de man heviger en duurt deze langer. Ga je voor een vibrerende cockring, dan stimuleert deze niet alleen de man, maar ook de vrouw.

Welk speeltje kopen?

Voor welk speeltje kun je het beste gaan? Dat is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke smaak. Verdiep je goed in wat er allemaal is en probeer gewoon iets uit. Zo kom je er het beste achter wat jou ligt en wat niet.