Schaamlipcorrecties

Ik zelf ben werkzaam heb een mooi huis maar ik heb geen vriend. De laatste maanden ben ik dan ook actief op datingsites want ik ben het zat om alleen te zijn. Maar net toen ik een leuke man had ontmoet kreeg ik te maken met een probleem. Plotseling was er een hevige pijn rondom mijn schaamlippen ontstaan, hierdoor durfde ik niet af te spreken met deze man. Ik wilde dan ook z.s.m dit probleem verholpen hebben maar hoe? zodoende bekeek ik het internet en las ik een aantal recensies over schaamlipcorrecties, die waren uitgevoerd door kliniek Veldhoven.

De kenmerken van de pijn die werden omgeschreven waren herkenbaar voor mij. Vandaar dat ik dezelfde dag contact opnam met kliniek Veldhoven voor meer informatie over schaamlipcorrecties.

Schaamlipcorrecties

Goed gesprek

Tijdens een goed gesprek werd alle benodigde informatie over de ingreep duidelijk uitgelegd. Er werd mij precies verteld wat er gebeurd tijdens de ingreep. Wanneer u een labiacorrectie laat uitvoeren dan zit er veel overtollig huid rondom uw schaamlippen. Deze huid moet operatief weg worden gehaald en daarna zal de pijn verdwijnen.

Op basis van dit gesprek nam ik het besluit om deze ingreep te laten uitvoeren. Ik wilde namelijk z.s.m van de pijn af zijn.

Kliniek Veldhoven

Oplossing voor u

Eindelijk ben ik van de pijn aan mijn schaamlippen af. Dat heb ik allemaal te danken aan kliniek Veldhoven. Bent u een vrouw die ook last heeft van deze pijn? laat u dan z.s.m helpen door kliniek Veldhoven!