TGS_2014_gamer_PC_-0880Sinds ik met pensioen en alleenstaand ben verveel ik mij heel erg vaak. Mijn familie woont ver weg en komen niet vaak bij mij op bezoek. Ik voel mij dan ook heel vaak eenzaam. Op advies van mijn buurman heb ik een nieuwe laptop gekocht bij de Mediamarkt en doe ik niks anders dan de hele dag door gamen. Maar sinds kort is daar verandering in gekomen.

Game liefde

Ik merk dat ik heel erg behoefte heb aan contact en hou mij met name bezig met het ‘online gamen’, omdat je dan in contact komt met mensen over de hele wereld. Naast het gamen ben ik ook heel actief met andere dingen op mijn laptop. Ik doe namelijk aan ‘Facebooken’. Het is leuk om te zien, wat mijn vrienden en familie dagelijks neerzetten op Facebook. Mijn familie woont niet in de buurt en op deze manier kan ik ze toch een beetje in gaten houden. Via een Facebook advertentie ben ik op een datingsite gekomen voor 50-plussers. Ik heb mij meteen aangemeld op de site en kan inmiddels niet meer zonder. Ik heb al een aantal dames leren kennen met wie ik goed kan praten. Het gamen heb ik vervangen voor het dagelijks chatten met vrouwen. Ik ben zelfs van plan om binnenkort een afspraak in te plannen met één van de dames, maar ben er nog niet uit wie de gelukkige wordt. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik weer eens contact heb met vrouwen. Wie, weet kan ik straks wel eens gamen met mijn nieuwe vriendin.