lesbische reizen

Voor bijzonder leuke lesbische reizen, moet je eens op de website van Travel Women kijken. Wat dacht je van een citytrip naar Lissabon, of een  Eressos Women Festival op Lesbos in Griekenland. Vooral die laatste reis sprak ons bijzonder aan. Het zal de eerste keer zijn dat wij samen op vakantie gaan en daarom waren wij op zoek naar een reis speciaal voor vrouwen. Sinds kort ben ik uit de kast gekomen, zoals dat in de volksmond wordt genoemd. Best wel moeilijk om na al die tijd eindelijk mijn ware ik te kunnen tonen. Eindelijk samen met mijn vriendin gezellig op vakantie!! lesbische reizen

Een geweldig mooie lesbische reizen te boeken

Wat hebben wij ons heerlijk kunnen uitleven tijdens de trip naar Griekenland. Iedereen die aan deze reis deelnamen, waren vrouwen en  hadden de voorkeur aan de liefde voor een vrouw. Eindelijk hoefde ik niet stiekem mijn vriendin de liefde te tonen en konden wij zonder dat iemand hier commentaar over gaf elkaar een kus geven.

Wij hebben, dankzij de fraaie lesbische reizen die Travel Women organiseert, een bijzonder goede vakantie gehad. Zeker een aanrader om de volgende keer weer met deze reisorganisatie mee te gaan. Wij hebben enorm genoten!