geisha ballen

Droom je ervan om altijd met een opgewonden gevoel te lopen, ook als je op straat loopt tijdens een wandeling? Door geisha ballen te gebruiken kun je dit gevoel ervaren, door deze in te vagina te brengen stimuleer je de vagina. Dit opwindende gevoel kan leiden tot een orgasme wat intenser is. Omdat je de balletjes op hun plaats moet houden train je ook je bekkenbodemspieren, na verloop van tijd kan dit tot een intens orgasme zorgen. Ook voor het vrijen met je partner is het fijn, je kunt zo beter je vagina klemmen wat een heerlijk gevoel is voor je partner.

geisha ballen

Let op het gewicht van de balletjes

Wanneer de geisha ballen te zwaar zijn kan het gebruik ervan juist schadelijk zijn voor je bekkenbodemspieren.  Omdat je een constante spanning erop moet houden, zijn te zware balletjes schadelijk. Je spieren kunnen dan oververmoeid raken. De balletjes moeten zonder enige moeite in je vagina blijven zitten, moet je de vagina continu aanspannen dan zijn de balletjes te zwaar. Begin je pas met het gebruik van de balletjes is het aan te raden deze niet langer in te hebben dan een kwartier. Begin altijd met de lichtste balletjes en bouw het langzaam op.

geisha ballen

Hygiëne en schoonmaken van de balletjes

Net zoals andere speeltjes moet je geisha ballen ook schoonmaken na gebruik. Zonder zeep en met lauw water maak je eenvoudig de balletjes schoon. Bij de aankoop van de ballen moet je erop letten dat je ballen koopt die niet poreus zijn, poreuze materialen kunnen namelijk bacteriën en infecties vasthouden. Goede materialen zijn siliconen en metaal.