Love date

Online dating via Elite datingsite is een emotionele achtbaan. Het ene moment ben je enthousiast over je nieuwe date en alle vakjes die ze aankruisen – “draagt uniform, geniet van misdaadpodcasts, identificeert als glutenvrij” – het volgende moment realiseer je je je dat je tegenover een totaal vreemde zit die lauw bier drinkt en je je afvraagt waarom je in hemelsnaam bezig bent met Elite datingsite. In een zee van meervallen en andere even complexe wezens, als het gaat om hedendaagse zaken van het hart, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je verdrinkt in de nuance van dit alles.

Alleenstaande vrouwen onthullen de grootste problemen die ze hebben gehad met online dating en Elite datingsite

Om door de duistere wateren van online dating te navigeren en daadwerkelijk iemand te vinden die je kunt verdragen, moet je gewapend zijn. Hier zijn de geboden van online dating, zoals ondersteund door de wetenschap en, nou ja, het algemeen fatsoen.

Liefde zoeken

1.  Gij zult geen dingen zeggen die gij niet bedoelt op Elite datingsite

Mensen vinden het leuk als mensen ze leuk vinden, dat is een gegeven. Dus als we iemand ontmoeten die we graag online zien, is het verleidelijk om een uitbundige mensen-pleaser te worden, in de hoop dat je genegenheid wordt beantwoord.

Maar moet je uitkijken met het geven van complimenten (denk aan: ,,je ogen zijn mooi als de zon” en ,,je bent meer onweerstaanbaar dan chocolade”) Of het zal lijken alsof je inauthentiek bent, vertelt, of je over-enthousiasme zal valse gevoelens van hoop opwekken dit kan problemen veroorzaken in de toekomst. Als je het meent, zeg het dan. Zo niet, blijf dan nuchter.

2. Gij zult geen valse identiteit aannemen

Door uitsluitend online platforms te zijn, bevorderen dating apps een cultuur van misleiding. Dit kan variëren van liegen over je lengte tot het creëren van volledig valse identiteiten, ook wel bekend als “catfishing”.

Een studie uitgevoerd door social media-analytische professoren aan de Universiteit van Oregon heeft aangetoond dat mannen het meest waarschijnlijk liegen over hun beroepen op dating apps, terwijl vrouwen meestal minder foto’s hebben dan mannen, omdat het oude of recente foto’s zijn die zwaar zijn bewerkt. Uit het onderzoek is gebleken dat de meeste leugens die mensen vertellen over dating apps voortkomen uit het feit dat ze zich willen presenteren op een manier die wij denken dat de andere persoon aantrekkelijk zal vinden.

Als een date bijvoorbeeld zegt dat ze van fitness houden, kun je liegen over hoe vaak je naar de sportschool gaat.

De gevolgen van het liegen tegen een partner zijn duidelijk. Een imago stylen dat niet een echte gelijkenis is van wie je bent zal je date teleurstellen en je blijft single.

3. Gij zult niet beginnen een gesprek met een emoji

Dit geeft niet alleen de indruk dat je de woordenschat van een vijfjarige hebt, het is ook ronduit lui. Vergeet niet dat je deze persoon niet kent; als je wilt dat er vonken vliegen, moet je iets dieper graven dan digitaal verbeterde groenten en fruit.

Ondanks hun populariteit, een recente studie uitgevoerd door datingsite Plenty of Fish vond dat perziken en aubergines de meest gehate emojis zijn als het gaat om online dating gesprekken.

Uit het onderzoek bleek ook dat slechts acht procent van de mensen denkt dat het sturen van een emoji-bericht je in eerste instantie een antwoord zal opleveren.

Probeer te beginnen met een of twee zinnen, idealiter met een vraag die de persoon je kan beantwoorden.

Website

4. Gij zult niet ‘het afwachtende spel’ spelen

Hoe verleidelijk het ook is, het is het beste om geen spelletjes te spelen met je geliefde als het gaat om communicatie, d.w.z. het opzettelijk vertragen van reacties om niet wanhopig te lijken.

Een onderzoek heeft aangetoond dat soortgelijke sms-gewoonten de sleutel kunnen zijn tot het vinden van liefde op het internet, maar dat betekent niet dat je de responstijd van iemand op de minuut moet aanpassen. Neem dezelfde ’tijden’ aan als bij die van een vriend.

5. Gij zult een goed gerepeteerde ontsnappingsroutine hebben

Wanneer je een online date van Elite datingsite voor het eerst persoonlijk ontmoet, loop je het risico dat je een uur lang met ongemakkelijkheid moet kronkelen en je je afvraagt wat je ertoe heeft gedwongen om een afspraakje met deze persoon te maken. In dergelijke omstandigheden is het belangrijk om een exitstrategie op te stellen.

Enkele algemene regels: wees beleefd (“Dit was geweldig, maar mijn Uber wacht”), vertel geen vergezochte leugen (“De cavia van mijn neef is net van de wc gevallen”).